Gaat u naar Canada op vakantie, zakenreis Of heeft u een tussenstop in Canada?
Dan heeft u een ETA nodig. Een ETA is een elektronische toestemming die door de overheid van Canada wordt afgegeven. Zonder ETA kunt u niet naar Canada reizen, vraag deze dus direct aan. Het aanvragen van een visum is snel en gemakkelijk te doen via onze site.

Geldigheid

· Een Canada ETA is geldig voor 5 jaar, indien uw paspoort eerder verloopt, verloopt uw ETA ook.
· Met een ETA kunt u Canada onbeperkt aantal keer inreizen. (multiple entry)
· Met een ETA mag u per bezoek maximaal 6 maanden in Canada verblijven. (Afhankelijk van uw nationaliteit, de douane bepaald bij aankomst de verblijfsduur. Verlengen is meestal ook mogelijk)
· Met een ETA mag u Canada alleen per vliegtuig inreizen.
· Niet geschikt voor diplomaten en stewards / stewardessen.

 

Vereisten

Om voor een ETA in aanmerking te komen moet de reiziger:

· In het bezit zijn van een paspoort met een geldigheid van minstens zes maanden na aankomst in het land van bestemming met minstens één lege visumpagina
· In het bezit zijn van bewijs van voldoende financiële middelen
· In het bezit zijn van een retourticket of een ticket naar de volgende bestemming
· In het bezit zijn van documenten die het doel van de reis aantonen
· In het bezit zijn van alle documenten vereist voor de eerstvolgende bestemming
· Bij de luchtvaartmaatschappij nagaan of inchecken zonder visum is toegestaan